Voorstellen

Hartelijk welkom bij Trimsalon Puur! Hier werk ik met ‘pure’ passie en op een ‘puur’ natuurlijke wijze samen met uw hond om tot het best mogelijke eindresultaat te komen. Vanuit mijn achtergrond als fokker van de Petit Basset Griffon Vendéen en Ruwharige Dwergteckel is de passie voor het hondentrimmen ontstaan. De ruwharige vachten van mijn honden vragen om een specifieke behandeling (plukken) en na het volgen van een workshop om dit zelf te kunnen doen begon steeds vaker de vraag van buitenaf te komen om honden te plukken. Ik haalde zo veel voldoening uit het herstellen van vachten, het creëren van mooie stripvachten, het voorlichten van eigenaren etc. dat ik besloot het roer om te gooien en het vak ‘hondentrimmen’ te leren. Een gedegen opleiding die ik goed kon combineren met mijn kennis uit mijn voorgaande studie, namelijk Diergezondheidszorg. Niet alleen meer de ruwharige vachten, maar voor alle rassen en rasloze, alle vachtsoorten en met of zonder huid- en vachtproblemen de juiste behandeling en natuurlijk ook de juiste look! Ik werk met een breed scala aan natuurlijke producten die de gezonde huid en vacht heerlijk verzorgen, maar waar ook verbluffende resultaten mee gehaald kunnen worden indien de huid en vacht niet meer in het juiste evenwicht staan of als er serieuze problemen zijn zoals atopie, olifantenhuid etc. Indien nodig kan dit in nauwe samenwerking met de dierenarts of dermatoloog. Het spreekt voor zich dat de salon is voorzien van de modernste apparatuur en dat hygiëne zeer hoog in het vaandel staat. Ik doe al het mogelijke om de behandeling zo rustig mogelijk en met zo min mogelijk stress te laten verlopen. U parkeert rustig op ons eigen terrein, over het algemeen is uw hond als enige aanwezig in de salon en heeft uw hond het nodig, dan kunnen we pauzes inlassen en mag uw hond even ontladen in de aangrenzende hondentuin. Wellicht duurt de behandeling langer dan u gewend was, maar ik neem alle tijd en heb alle aandacht voor úw hond. Ik vind het een groot compliment dat mijn werkwijze door klanten uit de regio (Alblasserdam, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland, Lekkerkerk, Bleskensgraaf, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht) maar ook ver daarbuiten (Amsterdam, Den Haag, Wassenaar,’s-Hertogenbosch, Hoevelaken etc.) en zelfs vanuit Belgie wordt gewaardeerd.

Aangezien een gezonde huid en vacht ook van binnenuit komen, kunt u bij mij tevens terecht voor vers vlees voeding (KVV), natuurlijke droogvoeding, (huisgemaakte) tussendoortjes, supplementen en het juiste advies op dit gebied door jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld wanneer uw hond een eliminatie dieet nodig heeft. Om het concept compleet te maken verkopen we ook verzorgingsproducten die u thuis voor uw hond kunt gebruiken.

U en uw hond zijn meer dan welkom!

Tot ziens,

Samantha Munoz

p.s. Wilt u eerst wat werk van mij zien of op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan ook op Facebook! U vindt ons gewoon onder ‘Trimsalon Puur’.

Ook lange vachten worden hier in top conditie gehouden!