Voorwaarden & Tarieven

Tarieven:
Geen hond is hetzelfde. Daarom vindt u op mijn website geen algemene prijslijst voor de behandelingen in de trimsalon. Wanneer u telefonisch contact op neemt lukt het over het algemeen wel om een indicatie van de te verwachten kosten te geven.

Voorwaarden:
– U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wanneer u binnen 24 uur annuleert of u komt niet opdagen dan ben ik helaas genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen, dit gebeurt bij het afrekenen van de eerstvolgende afspraak.
– Uw hond dient vlo vrij binnen gebracht te worden. Mocht tijdens de behandeling blijken dat uw hond wel vlooien heeft, dan wordt er 10 euro extra in rekening gebracht om de kosten voor het reinigen en de bestrijdingsmiddelen te dekken.
– Heeft uw hond extreme klitten/vilt dan ben ik ivm de verzekering genoodzaakt te werken met een zogeheten ‘klitten overeenkomst’, dit vanwege de risico’s die het ontklitten van een hond met zich mee brengt voor zijn of haar gezondheid.
– De rust in mijn trimsalon is een groot goed. Niet alleen voor uw hond, ook voor de honden die na hem of haar aan de beurt zijn. U dient uw hond dan ook op de afgesproken tijd weer op te halen, of binnen 15 minuten nadat u van mij telefonisch te horen heeft gekregen dat uw hond klaar is. Zorg dan ook dat u tijdens de behandeling van uw hond telefonisch bereikbaar bent! Natuurlijk maak ik vaak andere afspraken, bijvoorbeeld ivm de reisafstand. Bent u niet op tijd of onbereikbaar dan wordt er voor het eerste extra kwartier 5 euro extra in rekening gebracht, daarna 10 euro per uur.