Zomer 2023

Om maar met de deur in huis te vallen: we worden werkelijk plat gebeld door hondeneigenaren die soms wanhopig, soms verbaasd en soms boos op zoek zijn naar een plekje om hun hond te laten trimmen. En ook wij, gelijk aan vele collega’s, moeten steeds ‘nee’ verkopen. Er zit helaas een onbalans in het aantal trimsalons en het explosief gegroeide aantal honden. Echt nog een Corona staartje… Wij zitten dus ook vol, met trouwe vaste klanten waarvoor we het al heel naar vinden dat ze erg lang moeten wachten als ze niet direct de afspraken hebben kunnen door plannen. Het toevoegen van nieuwe klanten is daardoor echt onmogelijk. Ons advies: blijf uw salon voorlopig trouw. Ook al bent u niet 100% tevreden, bespreek dit met uw trimmer en zoek samen naar een oplossing, maar wees blij als u ergens terecht kunt met uw hond. Wij zien op de opleidingen ook geen extra aanwas ontstaan dus het tekort zal voorlopig niet opgelost zijn. Zodra wij weer mogelijkheden hebben om nieuwe klanten een plekje te bieden, melden we dat direct! Fijne zomer!