Zomer 2021

Laat ik hier maar even mee beginnen: wegens enorme drukte kunnen wij voorlopig geen nieuwe klanten aannemen, tot onze grote spijt en hoe zeer we ook beseffen dat de vele in Corona tijd aangeschafte pups vachtverzorging nodig hebben! We zitten echt hartstikke vol. Wel ga ik met Trimsalon MarjoLine uit Dordrecht vanaf september starten met het geven van workshops vachtverzorging op mijn locatie in Alblasserdam. Zo hopen we dat de eigenaren zelf wat beter uit de voeten kunnen om hun hond bij te houden. We geven een stukje theorie uitleg en gaan natuurlijk aan de slag met de hond. Het zullen leerzame en gezellige dagen worden en ieder vachttype komt aan bod. Ook zullen we specifieke rasdagen gaan houden (Doodle, Briards, Griffon Vendeens, etc) Houd deze website in de gaten voor meer informatie of informeer alvast naar bekende data via e-mail info@trimsalonpuur.nl

Nog meer nieuws: wij gaan vanaf september uitbreiden met zeer kleinschalige, luxe dag- en vakantie opvang. Een wens die in vervulling gaat, en waar ik eerder dit jaar mijn papieren voor behaald heb. Geen kennels en een concept dat zeer geschikt zal zijn voor de honden die extra aandacht nodig hebben op het gebied van vachtverzorging, gezondheid, wegens ouderdom etc. Eigenlijk daar waar mijn passie ook in de Trimsalon al ligt. Binnenkort zal de website online gaan.

Wij zijn de gehele maand augustus 2021 gesloten. We gaan er even lekker tussenuit, en nemen ook de tijd om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Wij hebben zin in de nieuwe uitdagingen!