We zitten vol…

Wegens enorme drukte kunnen we voorlopig geen nieuwe klanten aannemen. U kunt zich wel aanmelden voor onze wachtlijst. Zodra we weer nieuwe klanten aan kunnen nemen krijgt u op volgorde van binnenkomst een berichtje dat uw afspraak ingepland kan worden.

Let op: We maken een uitzondering voor honden met huidproblemen, maar alleen op doorverwijzing en met diagnose van de dierenarts.

 

Beperkte mogelijkheden Lente 2020

We zitten inmiddels al een aantal weken in de ‘Corona-crisis’. Grote veranderingen wereldwijd en in het dagelijks leven. Ook voor mij en mijn salon. Anders dan u misschien van mij gewend bent, hier even een persoonlijk berichtje. Naast trimster ben ik ook moeder van twee prachtige zonen van net 4 en 6 jaar. Mijn kinderen zijn thuis en zullen na de mei vakantie 2 dagen naar school gaan, dit wordt wederom aangevuld door thuis onderwijs. Naast trimster en moeder maakt dat mij nu ook juf! Mijn werktijd is en blijft de komende tijd dus nihil en beperkt. De telefoon staat rood gloeiend. Met ook veel nieuwe klanten. Helaas is het al onmogelijk om mijn huidige klanten tevreden te stellen. Er moet veel verzet worden, de wachttijd loopt op voor nieuwe afspraken… Het is geen onwil, maar trimmers vallen nu eenmaal niet onder de vitale beroepen en ook al mogen wij open blijven, mijn kinderen zijn te klein om alleen thuis te blijven. Het blijft dus voorlopig voor nieuwe klanten die graag van mijn diensten gebruik willen maken niet mogelijk een afspraak te maken. En voor de huidige klanten, helaas volgt er ook na de mei vakantie een periode van verzetten om alles passend te krijgen. Ik hoop op uw begrip. Vanwege de mogelijke overdracht van het virus via de vacht van de hond blijven wij de plukvachten die niet gewassen kunnen worden (deze beslissing neem ik, met de kennis die ik van de huid en vacht van uw hond heb) uitstellen tot nadere berichtgeving.

Vlooien…

Het is weer herfst en ondanks dat veel mensen denken dat de zomer de tijd is voor vlooienplagen: vooral in de herfst zien wij veel besmettingen. Dit is ook logisch als je bedenkt dat de meeste vlooien niet op uw hond, maar in uw huis leven. Nu de verwarming weer aan gaat, zijn de vlooien in alle stadia in uw huis in hun nopjes! Tel daarbij op dat veel eigenaren aan het einde van het seizoen iets minder secuur zijn met de preventieve behandelingen van hun huisdieren en de invasie is compleet. Komt uw hond in de trimsalon met vlooien dan kunt u van ons tijdens de behandeling een telefoontje verwachten. Enerzijds om u de tijd te geven alvast maatregelen in huis te treffen alvorens uw hond schoon thuis komt, anderzijds om u te attenderen op de extra kosten. Wij zijn namelijk genoodzaakt om de trimsalon extra grondig te ontsmetten omdat we absoluut willen voorkomen dat de klant na u van ons een souvenir, namelijk vlooien, mee naar huis krijgt. Check dus regelmatig uw huisdier op ongewenste gasten.

Het is alweer mei!

Voor mijn kinderen is de mei-vakantie alweer afgelopen, we zijn een weekje naar Limburg geweest en gaan nu weer lekker uitgerust aan het werk! Mei laat zich nog even van haar koude kant zien, maar het mooie weer komt er vast wel aan. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar deze maand, dus wilt u nog een afspraak maken, wacht dan niet te lang.

Bijscholing

Op 18 april j.l. heb ik deelgenomen aan een boeiende cursusdag over ‘Jeuk en allergie bij de hond’ in Tilburg. Ik zie zoveel honden en bijbehorende wanhopige baasjes met jeuk, oorontstekingen etc in mijn salon, dat ik er meer vanaf wilde weten. De cursus bestond uit de modules ‘welk advies voor de jeukende hond’, ‘het herkennen van veel voorkomende huidaandoeningen’, ‘oorontsteking van A tot Z’ en ‘de symptomen, diagnose en behandeling van atopie’. Ook kennis gemaakt met mooie producten die ik als Trimster in kan zetten en toe zal voegen aan mijn assortiment. Neemt u gerust contact op voor advies op maat voor uw hond.

De beste wensen

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom langs deze weg de beste wensen voor u en uw viervoeter(-s). Ik hoop dat jullie net als wij een rustige jaarwisseling hebben gehad. Nog een paar dagen en dan zal de Trimsalon na twee heerlijke weken Kerstvakantie haar deuren weer openen. Ik kijk uit naar vooral een leerzaam jaar, waarin er een aantal interessante cursussen en bijscholingen op het programma staan. Helaas ontkom ik er ook niet aan, de prijzen zullen iets omhoog moeten door de stijgende kosten. Denkt u hierbij aan ongeveer 5%. Ook heb ik aantal ‘voorwaarden’ in moeten voeren die o.a. te maken hebben met het annuleren van afspraken. Deze vindt u op de pagina Contact, Voorwaarden en tarieven.
Graag tot ziens in dit nieuwe jaar!

Vakantiesluiting!

Wegens vakantie is de Trimsalon gesloten tot 20 augustus 2018.
Klanten adviseer ik om even te mailen wanneer u voor na mijn vakantie een afspraak wenst te maken. De mailtjes worden niet direct beantwoord, maar wel in volgorde van binnenkomst behandeld.
Bent u nog geen klant maar wilt u dit wel worden? Wegens grote drukte is er vanaf half september pas weer plaats voor nieuwe klanten. U kunt wel alvast een afspraak maken, stuurt u daarvoor tijdens mijn vakantie even een mailtje. Het antwoord kan even op zich wachten maar de mailtjes worden wel in volgorde van binnenkomst behandeld. Na 20 augustus kunt u gewoon bellen.
Graag tot ziens!