Op naar 2022…

Wederom zit Nederland in een lockdown. Gelukkig heeft de overheid besloten dat de verzorging van uw dier essentieel is, en mogen trimsalons dan ook gewoon open blijven. De geplande afspraken kunnen dus ongewijzigd door gaan.

De salon is gesloten van 24 december tot 10 januari. De verkoop van voeding gaat (op afspraak voor het afhalen) wel gewoon door en ook het pension Hounds & Horses is geopend.

Nog altijd kunnen wij wegens grote drukte GEEN nieuwe klanten in de trimsalon aannemen.

Wij wensen u fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Zomer 2021

Laat ik hier maar even mee beginnen: wegens enorme drukte kunnen wij voorlopig geen nieuwe klanten aannemen, tot onze grote spijt en hoe zeer we ook beseffen dat de vele in Corona tijd aangeschafte pups vachtverzorging nodig hebben! We zitten echt hartstikke vol. Wel ga ik met Trimsalon MarjoLine uit Dordrecht vanaf september starten met het geven van workshops vachtverzorging op mijn locatie in Alblasserdam. Zo hopen we dat de eigenaren zelf wat beter uit de voeten kunnen om hun hond bij te houden. We geven een stukje theorie uitleg en gaan natuurlijk aan de slag met de hond. Het zullen leerzame en gezellige dagen worden en ieder vachttype komt aan bod. Ook zullen we specifieke rasdagen gaan houden (Doodle, Briards, Griffon Vendeens, etc) Houd deze website in de gaten voor meer informatie of informeer alvast naar bekende data via e-mail info@trimsalonpuur.nl

Nog meer nieuws: wij gaan vanaf september uitbreiden met zeer kleinschalige, luxe dag- en vakantie opvang. Een wens die in vervulling gaat, en waar ik eerder dit jaar mijn papieren voor behaald heb. Geen kennels en een concept dat zeer geschikt zal zijn voor de honden die extra aandacht nodig hebben op het gebied van vachtverzorging, gezondheid, wegens ouderdom etc. Eigenlijk daar waar mijn passie ook in de Trimsalon al ligt. Binnenkort zal de website online gaan.

Wij zijn de gehele maand augustus 2021 gesloten. We gaan er even lekker tussenuit, en nemen ook de tijd om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Wij hebben zin in de nieuwe uitdagingen!

 

Open voor noodgevallen!

Na een groot mediaoffensief van Trimmend Nederland heeft minister Schouten de sluiting van Trimsalons aangepast. Op de website van de Rijksoverheid valt nu het volgende te lezen:

Trimsalons voor (huis)dieren
Trimsalons zijn gesloten. Net als andere plekken voor dierverzorging die niet nodig is voor de gezondheid of welzijn van uw (huis)dier. Komt het welzijn van uw (huis)dier in gevaar door een te lange vacht? Dan mogen trimsalons wel uw dieren ophalen en na de behandeling weer thuisbrengen.

Inmiddels hebben alle klanten waarvan de afspraak uitgesteld is, persoonlijk bericht gehad over deze mogelijkheid. Een aantal klanten heeft aangegeven dit gevaar bij hun hond te zien. Heeft uw hond momenteel een probleem met huid of vacht? Dan kunt u met mij contact opnemen. 

Gesloten ivm Lockdown

Waar we in het voorjaar van 2020 de dans nog ontsprongen, zijn tijdens deze lockdown de Trimsalons ook gesloten.

In ieder geval t/m 9 februari 2021. De uitgestelde afspraken worden ingepland zodra bekend gemaakt wordt dat we weer open mogen. Omdat we eerst deze groep klanten zsm willen helpen, worden er tot die tijd geen nieuwe afspraken voor na de lockdown ingepland.

Let op: Moet uw hond om medische redenen een trimbehandeling ondergaan, dan mogen wij u wel ontvangen. Dit moet dan op doorverwijzing en met een begeleidend schrijven van uw dierenarts.

Uiteraard kunt u het voer voor uw hond nog wel bestellen en afhalen en dit geldt ook voor verzorgingsproducten (bijvoorbeeld shampoo of anti-klit). U kunt ons bellen, e-mailen of een WhatsApp sturen. Schroomt u ook niet om vragen te stellen als het even niet lukt met de verzorging, we loodsen onze klanten er graag doorheen!

We hopen op uw begrip en zien u heel graag zo snel mogelijk weer terug in goede gezondheid.

 

We zitten vol…

Wegens enorme drukte kunnen we voorlopig geen nieuwe klanten aannemen. U kunt zich wel aanmelden voor onze wachtlijst. Zodra we weer nieuwe klanten aan kunnen nemen krijgt u op volgorde van binnenkomst een berichtje dat uw afspraak ingepland kan worden.

Let op: We maken een uitzondering voor honden met huidproblemen, maar alleen op doorverwijzing en met diagnose van de dierenarts.

 

Beperkte mogelijkheden Lente 2020

We zitten inmiddels al een aantal weken in de ‘Corona-crisis’. Grote veranderingen wereldwijd en in het dagelijks leven. Ook voor mij en mijn salon. Anders dan u misschien van mij gewend bent, hier even een persoonlijk berichtje. Naast trimster ben ik ook moeder van twee prachtige zonen van net 4 en 6 jaar. Mijn kinderen zijn thuis en zullen na de mei vakantie 2 dagen naar school gaan, dit wordt wederom aangevuld door thuis onderwijs. Naast trimster en moeder maakt dat mij nu ook juf! Mijn werktijd is en blijft de komende tijd dus nihil en beperkt. De telefoon staat rood gloeiend. Met ook veel nieuwe klanten. Helaas is het al onmogelijk om mijn huidige klanten tevreden te stellen. Er moet veel verzet worden, de wachttijd loopt op voor nieuwe afspraken… Het is geen onwil, maar trimmers vallen nu eenmaal niet onder de vitale beroepen en ook al mogen wij open blijven, mijn kinderen zijn te klein om alleen thuis te blijven. Het blijft dus voorlopig voor nieuwe klanten die graag van mijn diensten gebruik willen maken niet mogelijk een afspraak te maken. En voor de huidige klanten, helaas volgt er ook na de mei vakantie een periode van verzetten om alles passend te krijgen. Ik hoop op uw begrip. Vanwege de mogelijke overdracht van het virus via de vacht van de hond blijven wij de plukvachten die niet gewassen kunnen worden (deze beslissing neem ik, met de kennis die ik van de huid en vacht van uw hond heb) uitstellen tot nadere berichtgeving.

Vlooien…

Het is weer herfst en ondanks dat veel mensen denken dat de zomer de tijd is voor vlooienplagen: vooral in de herfst zien wij veel besmettingen. Dit is ook logisch als je bedenkt dat de meeste vlooien niet op uw hond, maar in uw huis leven. Nu de verwarming weer aan gaat, zijn de vlooien in alle stadia in uw huis in hun nopjes! Tel daarbij op dat veel eigenaren aan het einde van het seizoen iets minder secuur zijn met de preventieve behandelingen van hun huisdieren en de invasie is compleet. Komt uw hond in de trimsalon met vlooien dan kunt u van ons tijdens de behandeling een telefoontje verwachten. Enerzijds om u de tijd te geven alvast maatregelen in huis te treffen alvorens uw hond schoon thuis komt, anderzijds om u te attenderen op de extra kosten. Wij zijn namelijk genoodzaakt om de trimsalon extra grondig te ontsmetten omdat we absoluut willen voorkomen dat de klant na u van ons een souvenir, namelijk vlooien, mee naar huis krijgt. Check dus regelmatig uw huisdier op ongewenste gasten.

Het is alweer mei!

Voor mijn kinderen is de mei-vakantie alweer afgelopen, we zijn een weekje naar Limburg geweest en gaan nu weer lekker uitgerust aan het werk! Mei laat zich nog even van haar koude kant zien, maar het mooie weer komt er vast wel aan. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar deze maand, dus wilt u nog een afspraak maken, wacht dan niet te lang.