Vlooien…

Het is weer herfst en ondanks dat veel mensen denken dat de zomer de tijd is voor vlooienplagen: vooral in de herfst zien wij veel besmettingen. Dit is ook logisch als je bedenkt dat de meeste vlooien niet op uw hond, maar in uw huis leven. Nu de verwarming weer aan gaat, zijn de vlooien in alle stadia in uw huis in hun nopjes! Tel daarbij op dat veel eigenaren aan het einde van het seizoen iets minder secuur zijn met de preventieve behandelingen van hun huisdieren en de invasie is compleet. Komt uw hond in de trimsalon met vlooien dan kunt u van ons tijdens de behandeling een telefoontje verwachten. Enerzijds om u de tijd te geven alvast maatregelen in huis te treffen alvorens uw hond schoon thuis komt, anderzijds om u te attenderen op de extra kosten. Wij zijn namelijk genoodzaakt om de trimsalon extra grondig te ontsmetten omdat we absoluut willen voorkomen dat de klant na u van ons een souvenir, namelijk vlooien, mee naar huis krijgt. Check dus regelmatig uw huisdier op ongewenste gasten.

Het is alweer mei!

Voor mijn kinderen is de mei-vakantie alweer afgelopen, we zijn een weekje naar Limburg geweest en gaan nu weer lekker uitgerust aan het werk! Mei laat zich nog even van haar koude kant zien, maar het mooie weer komt er vast wel aan. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar deze maand, dus wilt u nog een afspraak maken, wacht dan niet te lang.

Bijscholing

Op 18 april j.l. heb ik deelgenomen aan een boeiende cursusdag over ‘Jeuk en allergie bij de hond’ in Tilburg. Ik zie zoveel honden en bijbehorende wanhopige baasjes met jeuk, oorontstekingen etc in mijn salon, dat ik er meer vanaf wilde weten. De cursus bestond uit de modules ‘welk advies voor de jeukende hond’, ‘het herkennen van veel voorkomende huidaandoeningen’, ‘oorontsteking van A tot Z’ en ‘de symptomen, diagnose en behandeling van atopie’. Ook kennis gemaakt met mooie producten die ik als Trimster in kan zetten en toe zal voegen aan mijn assortiment. Neemt u gerust contact op voor advies op maat voor uw hond.

De beste wensen

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom langs deze weg de beste wensen voor u en uw viervoeter(-s). Ik hoop dat jullie net als wij een rustige jaarwisseling hebben gehad. Nog een paar dagen en dan zal de Trimsalon na twee heerlijke weken Kerstvakantie haar deuren weer openen. Ik kijk uit naar vooral een leerzaam jaar, waarin er een aantal interessante cursussen en bijscholingen op het programma staan. Helaas ontkom ik er ook niet aan, de prijzen zullen iets omhoog moeten door de stijgende kosten. Denkt u hierbij aan ongeveer 5%. Ook heb ik aantal ‘voorwaarden’ in moeten voeren die o.a. te maken hebben met het annuleren van afspraken. Deze vindt u op de pagina Contact, Voorwaarden en tarieven.
Graag tot ziens in dit nieuwe jaar!

Vakantiesluiting!

Wegens vakantie is de Trimsalon gesloten tot 20 augustus 2018.
Klanten adviseer ik om even te mailen wanneer u voor na mijn vakantie een afspraak wenst te maken. De mailtjes worden niet direct beantwoord, maar wel in volgorde van binnenkomst behandeld.
Bent u nog geen klant maar wilt u dit wel worden? Wegens grote drukte is er vanaf half september pas weer plaats voor nieuwe klanten. U kunt wel alvast een afspraak maken, stuurt u daarvoor tijdens mijn vakantie even een mailtje. Het antwoord kan even op zich wachten maar de mailtjes worden wel in volgorde van binnenkomst behandeld. Na 20 augustus kunt u gewoon bellen.
Graag tot ziens!

Vakantie 2018

Nog een aantal weken voor de vakantieperiode aanbreekt!
De Trimsalon zal gesloten zijn van maandag 30 juli tot maandag 20 augustus.
Er zijn nog maar beperkte mogelijkheden om uw hond voor mijn vakantie te laten trimmen. Vol is echt vol, informeer naar de beschikbaarheid.

Klantendag 2018

Als je vindt dat je de mooiste en liefste honden in je Trimsalon krijgt, dan moet je daar iets mee doen, nietwaar?
Op zaterdag 29 september 2018 organiseer ik een Klantendag, waarop u gratis een mini fotoshoot van uw hond kunt laten maken. Fotografe Corina Rodenburg van ‘Fotografie met Liefde’ zal deze dag aanwezig zijn om uw hond op zijn best vast te leggen. Uiteraard wordt hij of zij vooraf even mooi gemaakt in de salon, voor u staan de koffie en thee klaar. U bepaalt zelf of uw hond alleen, met u, met uw gezin of misschien wel kleinkinderen op de foto gaat. Bij mooi weer maken we de foto’s buiten, bij slecht weer wijken we uit naar binnen. De fotografe selecteert na afloop de drie mooiste foto’s en u ontvangt hiervan de digitale bestanden via e-mail.
Komt u ook?
Opgeven voor deze mini fotoshoot doet u door een e-mail te sturen naar info@trimsalonpuur.nl . Vermeld in deze e-mail de naam van uw hond en geeft u meteen even aan of u een voorkeur heeft voor de ochtend of middag.
U ontvangt ruim van tevoren een e-mail met de tijd waarop u aanwezig dient te zijn.

Corina Rodenburg