Gesloten ivm Lockdown

Waar we in het voorjaar van 2020 de dans nog ontsprongen, zijn tijdens deze lockdown de Trimsalons ook gesloten.

In ieder geval t/m 9 februari 2021. De uitgestelde afspraken worden ingepland zodra bekend gemaakt wordt dat we weer open mogen. Omdat we eerst deze groep klanten zsm willen helpen, worden er tot die tijd geen nieuwe afspraken voor na de lockdown ingepland.

Let op: Moet uw hond om medische redenen een trimbehandeling ondergaan, dan mogen wij u wel ontvangen. Dit moet dan op doorverwijzing en met een begeleidend schrijven van uw dierenarts.

Uiteraard kunt u het voer voor uw hond nog wel bestellen en afhalen en dit geldt ook voor verzorgingsproducten (bijvoorbeeld shampoo of anti-klit). U kunt ons bellen, e-mailen of een WhatsApp sturen. Schroomt u ook niet om vragen te stellen als het even niet lukt met de verzorging, we loodsen onze klanten er graag doorheen!

We hopen op uw begrip en zien u heel graag zo snel mogelijk weer terug in goede gezondheid.