Beperkte mogelijkheden Lente 2020

We zitten inmiddels al een aantal weken in de ‘Corona-crisis’. Grote veranderingen wereldwijd en in het dagelijks leven. Ook voor mij en mijn salon. Anders dan u misschien van mij gewend bent, hier even een persoonlijk berichtje. Naast trimster ben ik ook moeder van twee prachtige zonen van net 4 en 6 jaar. Mijn kinderen zijn thuis en zullen na de mei vakantie 2 dagen naar school gaan, dit wordt wederom aangevuld door thuis onderwijs. Naast trimster en moeder maakt dat mij nu ook juf! Mijn werktijd is en blijft de komende tijd dus nihil en beperkt. De telefoon staat rood gloeiend. Met ook veel nieuwe klanten. Helaas is het al onmogelijk om mijn huidige klanten tevreden te stellen. Er moet veel verzet worden, de wachttijd loopt op voor nieuwe afspraken… Het is geen onwil, maar trimmers vallen nu eenmaal niet onder de vitale beroepen en ook al mogen wij open blijven, mijn kinderen zijn te klein om alleen thuis te blijven. Het blijft dus voorlopig voor nieuwe klanten die graag van mijn diensten gebruik willen maken niet mogelijk een afspraak te maken. En voor de huidige klanten, helaas volgt er ook na de mei vakantie een periode van verzetten om alles passend te krijgen. Ik hoop op uw begrip. Vanwege de mogelijke overdracht van het virus via de vacht van de hond blijven wij de plukvachten die niet gewassen kunnen worden (deze beslissing neem ik, met de kennis die ik van de huid en vacht van uw hond heb) uitstellen tot nadere berichtgeving.