Vlooien…

Het is weer herfst en ondanks dat veel mensen denken dat de zomer de tijd is voor vlooienplagen: vooral in de herfst zien wij veel besmettingen. Dit is ook logisch als je bedenkt dat de meeste vlooien niet op uw hond, maar in uw huis leven. Nu de verwarming weer aan gaat, zijn de vlooien in alle stadia in uw huis in hun nopjes! Tel daarbij op dat veel eigenaren aan het einde van het seizoen iets minder secuur zijn met de preventieve behandelingen van hun huisdieren en de invasie is compleet. Komt uw hond in de trimsalon met vlooien dan kunt u van ons tijdens de behandeling een telefoontje verwachten. Enerzijds om u de tijd te geven alvast maatregelen in huis te treffen alvorens uw hond schoon thuis komt, anderzijds om u te attenderen op de extra kosten. Wij zijn namelijk genoodzaakt om de trimsalon extra grondig te ontsmetten omdat we absoluut willen voorkomen dat de klant na u van ons een souvenir, namelijk vlooien, mee naar huis krijgt. Check dus regelmatig uw huisdier op ongewenste gasten.