Klantendag 2018

Als je vindt dat je de mooiste en liefste honden in je Trimsalon krijgt, dan moet je daar iets mee doen, nietwaar?
Op zaterdag 29 september 2018 organiseer ik een Klantendag, waarop u gratis een mini fotoshoot van uw hond kunt laten maken. Fotografe Corina Rodenburg van ‘Fotografie met Liefde’ zal deze dag aanwezig zijn om uw hond op zijn best vast te leggen. Uiteraard wordt hij of zij vooraf even mooi gemaakt in de salon, voor u staan de koffie en thee klaar. U bepaalt zelf of uw hond alleen, met u, met uw gezin of misschien wel kleinkinderen op de foto gaat. Bij mooi weer maken we de foto’s buiten, bij slecht weer wijken we uit naar binnen. De fotografe selecteert na afloop de drie mooiste foto’s en u ontvangt hiervan de digitale bestanden via e-mail.
Komt u ook?
Opgeven voor deze mini fotoshoot doet u door een e-mail te sturen naar info@trimsalonpuur.nl . Vermeld in deze e-mail de naam van uw hond en geeft u meteen even aan of u een voorkeur heeft voor de ochtend of middag.
U ontvangt ruim van tevoren een e-mail met de tijd waarop u aanwezig dient te zijn.

Corina Rodenburg